Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ψηλός και ο Κόντος!


Χαρακτήρα έδειξε ο Πολυκράτης και παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο 47' πίσω στο σκορ με 2-0, αντέδρασε και κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση και εκεί να πάρει τη νίκη με 3-2 επί της μαχητικής Νίκης Ρέντη. Δύο γκολ ο Καλογερόπουλος και ένα ο Κόντος... 

Την πρόκριση για την τρίτη φάση του κυπέλλου Πειραιά πήρε η ομάδα μας, έστω κι αν χρειάστηκε η παράταση για να τα καταφέρει κόντρα στη Νίκη Ρέντη. Οι γηπεδούχοι αντίθετα με την ροή του αγώνα ,και αφού ο Πολυκράτης είχε χάσει τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες με τους Κόντο, Λουμίδη και Παπαδόπουλο στο πρώτο 15λεπτο, προηγήθηκε στα μισά περίπου του πρώτου ημιχρόνου με 1-0, ενώ με την έναρξη του δεύτερου μέρους έκανε το 2-0. 

Κάπου εκεί οι αλλαγές σε συνδυασμό με τον εγωισμό που έβγαλαν οι παικτες μας έκαναν την διαφορά και το Ρέντη έγινε... κατηφόρα. Ο... ψηλός Καλογερόπουλος στο 67' μείωσε σε 2-1 για να έρθει ο Κόντος 10 λεπτά αργότερα να φέρει το ματς στα ίσα. Η υπεροχή της ομάδας μας δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο τρίτο γκολ, με τον Φράγκο να βγάζει στο 89' πάνω στη γραμμή του σουτ του Στυλιανάκη που είχε πορεία προς τα δίχτυα και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση.

Εκει, και πάλι ο Γιάννης Καλογερόπουλος στο 95' με ατομική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 3-2 και την ολική ανατροπή για την ομάδα μας, που θα μπορούσε λίγο αργότερα να κάνει τέσσερα τα τέρματά της αλλά η μπάλα μετά το σουτ του Ζερτίδη κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του πολύ καλού Καπίρη. 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Κουτσουράκης, Σολωμός (62' Καλογερόπουλος), Τσουμήτας (46' Ζερτίδης), Αννινος, Γαργάλης, Λουμίδης, Κόντος (79' Πανιτσίδης), Παπαδόπουλος, Σίντρε, Στυλιανάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου