Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Νέα ήττα από ΑΕ Περάματος


Ολα τα είχε η ομάδα μας οι κακές διαιτησίες της έλειπαν. Ο Πολυκράτης πάλεψε για ένα ημίχρονο απέναντι στην ΑΕ Περάματος, αλλά μια απόφαση του επόπτη έφερε το τελικό 3-0 και την αποβολή του Ορφανίδη που πάει για μεγάλη τιμωρία.

Ένα βήμα πιο κοντά στην Β’ Πειραιά έστειλε τον Πολυκράτη η ΑΕ Περάματος που στην επανάληψη με χείρα βοηθείας απο την διαιτησία έκαμψε την αντίσταση της ομάδας μας και επικράτησε με 3-0. 


Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 48’ με τον Πολυκράτη να φωνάζει δικαιολογημένα για οφσάιντ στο γκολ του Παπακαλοδούκα, τον αρχηγό Ορφανίδη (σ.σ. πάει για μεγάλη τιμωρία) να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη για έντονη διαμαρτυρία και την ΑΕΠ στη συνέχεια να κάνει.. πάρτι και να φτάνει στο 3-0 με Παπακαλοδούκα (57’) και Μαυράκη (66’). 


Διαιτητής ήταν ο Δημητρίου, επόπτες οι Κοτζαμανίδης και Σακκάς. 

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Ανδρεάδης, Κωνσταντακόπουλος, Μικρούλης (67’ Ανδρεάδης Δ.), Πατέστος, Φωτεινάκης, Νίκο (60’ Γελασάκης), Τσαγκάρης, Θεοδοσίου Χ., Σταγάκης, Μαυράκης (68’ Μυφταράγκο), Παπακαλοδούκας. 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Λάππας, Πανιτσίδης (65’ Μερκούρι), Γκινάι (61’ Μεϊμαράκης), Καλουδάς, Γαργάλης, Μουντοκαλάκης, Καλογερόπουλος, Μέγας, Σίντρε, Αννινος (51’ Τζανής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου