Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Καθάρισε νωρίς το Μοσχάτο




Ερμαιο στις διαθέσεις της διεκδικήτριας του τίτλου ομάδας του Μοσχάτου ο Πολυκράτης που ηττήθηκε με 3-0, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να καθαρίζουν το ματς από το ημίχρονο. Με 10 τελείωσε η ΑΕΜ λόγω αποβολής του Τζιώτη στο 70' με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. 


Το Μοσχάτο ήθελε να πάρει ψυχολογία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Οδηγήτρια που ίσως κρίνει τον τίτλο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα μας. Οι «πράσινοι»… καθάρισαν από το πρώτο μέρος με γκολ των Ρωμανού (16’), Στούπη (31’) και Κοντοπάνου (41’), ενώ θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ, αλλά ήταν άστοχοι στην επίθεση, ενώ κατέβασαν και ρυθμό στο φινάλε. 

Στο 70’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο ο Τζιώτης από τον διαιτητή Σκαλτσή που είχε επόπτες την Κουτσουμπού και τον Μαρινάκη. 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Γκινάι, Μερκούρη, Λάππας, Καλουδάς (46’ λ.τρ. Γαργάλης), Ροφάτης (31’ Ζαρίκος), Μεϊμαράκης, Μουντοκαλάκης, Αννινος, Μέγας, Ζαρόγκας (46’ Σολομός). 

ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Καρράς, Καράμπελας (46’ Παπακαλοδούκας), Ρωμανός, Καράκαλος, Παπαευθυμίου (46’ Αλτόγλου), Σπηλιωτάκης (74’ Λιόλιος), Τσάνης, Κοντοπάνος, Στούπης, Τζιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου