Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ούτε τώρα νίκη



Ο Πολυκράτης προηγήθηκε στο ντέρμπι ουραγών με τον Αχιλλέα Κορυδαλλού, αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να φύγει με τη νίκη και μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να είναι με το τελικό 2-2, βάσει της εικόνας που είχε στο δεύτερο μέρος. Εξανεμίζονται οι ελπίδες παραμονής. 


Η ομάδα μας πήγαινε στον Κορυδαλλό για να παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Αχιλλέα. Τα πράγματα, μάλιστα, εξελίχθηκαν αρκετά ευνοϊκά για τον Πολυκράτη καθώς μόλις στο 23' ο Καλούδας μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ζαρόγκας και έβαλε μπροστά την ομάδα μας με 1-0. 

Το γκολ αυτό, όμως, αντί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών μας περισσότερο αφύπνισε τον Αχιλλέα που έφτασε στην ανατροπή με γκολ των Κεκάκη (45') και αυτογκόλ του Γκινάι (62'). Στο 78' η ομάδα μας ισοφάρισε μετά από σέντρα του Ζερτίδη και αυτογκόλ του Κατσάρα, αλλά στο φινάλε ο Ορφανίδης ήταν αυτός που κράτησε την ισοπαλία με μεγάλες επεμβάσεις. 

Διαιτητής ήταν ο Μιχελής με επόπτες τους Φιλάκούρη και Βεκρή. 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σαπάτης, Νάκος, Κατσουμπής, Κατσάρας, Κοντογιώργης, Μπουρογιαννόπουλος, Δρακόπουλος, Μαρλαφέκας, Κεκάκης, Παπανδρέου, Τσολάκου. 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Κουτσουράκης (55' Ζερτίδης), Μερκούρη, Γκινάι, Καλούδας, Γαργάλης (38' Αννινος), Μεϊμαράκης, Μουντοκαλάκης, Καλογερόπουλος (79' Βορίσσης), Στυλιανάκης, Ζαρόγκας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου