Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Τον «πλήγωσαν» τα στημένα


Οι στημένες φάσεις πλήγωσαν τον Πολυκράτη και μπήκε με το αριστερό στο 2014 γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 απέναντι στους Νέους Δραπετσώνας.

Μόνο θετικά δεν μπήκε το 2014 για την ομάδα μας που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τους Νέους Δραπετσώνας στο πρώτο ματς που έδωσε για φέτος στο γήπεδο του Μοσχάτου, που επιτέλους άνοιξε. 

Ουσιαστικά ο Πολυκράτης πλήρωσε για πολλοστή φορά φέτος την αδράνεια στις στημένες φάσεις, καθώς από φάουλ και κόρνερ προήλθαν τα δύο πρώτα γκολ για τους Νέους.

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούνενους ο νεοαποκτηθέντας Δήμος που στο 16' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, στο 48' από δικό του κόρνερ ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Αργυρόπουλος έκανε το 2-0, ενώ στο 69' ο Δήμος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε διαφορετική τροπή, εάν η μπάλα έκανε το... χατίρι στον Ζερτίδη στο 22', όταν από κοντά μετά από φάουλ του Άννινου έκανε την προβολή, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Κακή η διαιτησία του Δριτσάκη που είχε επόπτες την Κουτσουμπού και τον Γκολέ. 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Κουτσουράκης (46' Καραγιάννης), Μερκούρης, Λάππας, Γκινάι, Άννινος (73' Μπάμπαλης), Ντραγκότι, Ζαρόγκας, Καλογερόπουλος, Σολομός (69' λ.τρ. Πολίτης), Ζερτίδης. 

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠ.: Κυριάκος, Λαουτάρης (60' Κονδύλης), Κίτσος, Αργυρόπουλος, Ανδριανός, Αγουρσαλίδης, Γιώργο, Στρίγκος (71' Θωμάς), Δήμος, Θεοδώρου, Κατρακύλας (46' Σφυρής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου