Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Κρίμα και άδικο!


Στην καλύτερη του εμφάνιση ο Πολυκράτης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Ατρόμητο Κερατσινίου και έμεινε στο 1-1. Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Ζερτίδη, δεν δόθηκε πέναλτι στον Μεϊμαράκη. 

Μπορεί για ακόμα μια φορά το ξεκίνημα της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Κερατσινίου να ήταν νωθρό και να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από αδράνεια στην άμυνα και πλασέ του Κωλέτση (6'), αλλά σίγουρα το πρόσωπο που έδειξε στη συνέχεια αφήνει ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον. 

Ο Πολυκράτης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και κυριάρχησε στο γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης απέναντι σε μια ομάδα που από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ο Βασίλης Σπάθας έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. 

Οι παίκτες της ομάδας μας έβαλαν κάτω την μπάλα και δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Τριανταφύλλου, ενώ έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή Σακκά ο οποίος αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι στο 35' στον Μεϊμαράκη και ακύρωσε λανθασμένα ως φάουλ του γκολ του Ζερτίδη στο 66'. 

Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 78' με κεφαλιά του Λάππα μετά από ασίστ του Άννινου, με τον σκόρερ να παίζει τραυματίας στα τελευταία λεπτά καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές για την ομάδα μας. 

Ο Ατρόμητος στο φινάλε πίεσε για να πάρει τη νίκη, όμως, η αμυντική γραμμή του Πολυκράτη και ο Ορφανίδης που όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός τελείωσαν όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις, με την ομάδα μας να σπαταλάει μοναδική ευκαιρία με τον Μεϊμαράκη στο 85' να πάρει το τρίποντο. 



Διαιτητής ο Σακκάς με επόπτες Σγάντζο και Χατζηγιάννη. 


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Τριανταφύλλου, Χατζησταύρου, Λεφάκης (52’ Θωμάκος), Χονδρουδάκης, Ταταμανίδης (85’ Χατζησταύρου Ζ.), Μαούνης, Κεσανίδης, Ντάση, Νομικός, Καθαρόπουλος, Κωλέτσης (79’ λ.τρ. Πούλιας). 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Κουτσουράκης, Σολομός (58’ Πανιτσίδης), Γκινάι, Λάππας, Μουντοκαλάκης, Μεϊμαράκης, Καλογερόπουλος, Μερκούρης (80’ Καραγιάννης), Ζερτίδης (61’ Γαργάλης), Αννινος.

* Η φωτογραφια είναι από το sportactive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου