Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ευχέλαιο και γρήγορα!

Πολλά τα προβλήματα από τραυματισμούς (κυρίως), υποχρεώσεις και τιμωρίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Καλαϊτζής ενόψει του αγώνα με την ΑΕ Αίγινας. Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται να είναι ο Λευτέρης Αννινος, που τη... γλιτώνει με κάκωση στο γόνατο. 

Νοσοκομείο θυμίζει τις τελευταίες μέρες η ομάδα μας καθώς οι τραυματισμοί δεν αφήνουν τον Γιάννη Καλαϊτζή να καταστρώσει όπως θα ήθελε τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής (12.30, Δραπετσώνα) με την ΑΕ Αίγινας. 

Ο νεαρός τεχνικός ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες 10 παικτών του. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Ροφάτης, Ναζλίδης, Αννινος, Μπάμπαλης, Καίσαρης, Πανιτσίδης, Λάππας, ο τιμωρημένος Σίντρε, ο Κόντος που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο Ντραγκότι του οποίου ακόμα το δελτίο δεν έχει εκδοθεί. 

Σε ό,τι αφορά τον Αννινο που φαινόταν και το πιο σοβαρό πρόβλημα λόγω του ότι μιλάμε για γόνατο όλα δείχνουν πως είναι... τυχερός στην ατυχία του. Ο έμπειρος αμυντικός μάλλον την γλιτώνει με κάκωση στον μηνίσκο και στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και όχι με κάτι χειρότερο, αν και είναι πιθανό να υποβληθεί σε μαγνητική για να εξακριβωθεί πλήρως το μέγεθος της ζημιάς. Σε κάθε περίπτωση είναι νοκ άουτ από το κυριακάτικο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου