Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Φάντασμα στην επανάληψη


Για ένα ημίχρονο ο Πολυκράτης στάθηκε καλά απέναντι στη Δόξα Πειραιά, αλλά στην επανάληψη δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο και δέχτηκε τρία γκολ σε εννέα λεπτά για να ηττηθεί τελικά με το βαρύ 4-1. 
Για ένα ημίχρονο τίποτα δεν προμήνυε μια τόσο εύκολη νίκη για την Δόξα. Ο Πολυκράτης, όμως, δεν βγήκε ποτέ στην επανάληψη και με προσωπικό σόου του Παγιαζίτη οι «πράσινοι» «καθάρισαν» την αναμέτρηση μέσα σε 9 λεπτά. 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στους γηπεδούχους, που δεν απείλησαν ούτε για μία στιγμή, με τον Πολυκράτη να δίνει χώρο και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Στην επανάληψη, όμως, εμφανίστηκε στο γήπεδο ένα... φάντασμα και η Δόξα, ο Παγιαζίτης συγκεκριμένα,  εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος  σημειώνοντας χατ τρικ (46’, 48’, 54’), οι παίκτες του Καλαιτζή μείωσαν σε 3-1 με πέναλτι του Λουμίδη (71’), είχαν την ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι με την κεφαλιά που δεν έπιασε καλά ο Γαργάλης, όμως, ο Πήττας στο 85’ έδωσε την χαριστική βολή. 

Διαιτητής ήταν ο Αργύρης με βοηθούς τους Σινιοράκη και Γκολέ. 

Για ακόμα ένα παιχνίδι, πάντως, οι τραυματισμοί δεν έλειψαν, καθώς πριν καν φύγει το πρώτο μέρος ο προπονητής της ομάδας μας αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές με τους Μπάμπαλη (υποτροπή στη θλάση) και Πανιτσίδη (έβγαλε τον ώμο του) να αποχωρούν τραυματίες. 

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κωνσταντινίδης, Τσότσογλου, Παπαϊωάννου Δ., Κάρλες, Παπαδόπουλος, Παναγιωτάκης Π., Πήττας, Πικραμένος (80’ Χαραλάμπους), Παγιαζίτης (82’ Δρίβας), Μωυσιάδης, Νομικός (68’ Πασχαλίδης). 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Λάππας, Πανιτσίδης (31’ λ.τρ. Σολομός), Ροφάτης, Μπάμπαλης (21’ λ.τρ. Πολίτης), Γκινάι, Λουμίδης, Γαργάλης, Καραγιάννης (72’ Στυλιανάκης), Μουντοκαλάκης, Μερκούρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου