Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Να τους χαίρεστε!


Με το βαρύ για την εικόνα του αγώνα 3-0 ηττήθηκε η ομάδα μας από την Αίγινα, που από το 16' αγωνιζόταν ορθά με παίκτη παραπάνω, αλλά άνοιξε το σκορ με ακόμα ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που δίνεται εναντίον του Πολυκράτη. 


Αρχίζει και κουράζει η κατάσταση με τις «εχθρικές» διαιτησίες που συναντάει η ομάδα μας και φέτος. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ξέρουμε τις αδυναμίες μας, αλλά τα κριτήρια δεν είναι ίσα. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, άλλωστε, παύει να είναι σύμπτωση. 

Τελευταίο παράδειγμα τα σφυρίγματα του Α. Παπανδριόπουλου στην αναμέτρηση με την ομάδα της Αίγινας. Ο εν λόγω ρέφερι σωστά αποβάλει τον Παπαδόπουλο στο 16΄διότι ο παίκτης της ομάδας μας πιάνει την μπάλα με τα χέρια ως τελευταίος παίκτης, αλλά περίπου 10 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ν. Μπακόμητρος, και το οποίο είναι το τρίτο που σφυρίζεται φέτος εναντίον του Πολυκράτη και πρέπει να δεις το βίντεο του αγώνα για να καταλάβεις εάν υπάρχει ή όχι παράβαση. 

Σα να μην έφτανε αυτό σε παρόμοια φάση λίγα λεπτά πριν το πέναλτι με το σκορ στο 0-0, μονομαχία του τερματοφύλακα με τον Λουμίδη ο Παπανδριόπουλος προφανώς είχε άλλα κριτήρια και δεν καταλόγισε παράβαση (φάουλ έκτος περιοχής, αλλά αποβολή για τον τερματοφύλακα της Αίγινας)

Η ομάδα μας έστω και με 10 παίκτες και παρά τα πολλά προβλήματα με απουσίες που αντιμετώπιζε, προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά τα δικά της λάθη στην άμυνα τα πλήρωσε με δύο ακόμα τέρματα (72΄Παπαδόπουλος, 82' Γιαννούλης) που διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, που βάσει εξέλιξης του αγώνα είναι πλασματικό.


Βοηθοί του Παπανδριόπουλου οι Κοντιζάς και Κουτσόπουλος. 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης (50’ λ.τρ. Βορρίσης), Πολίτης, Σολομός, Κουτσουράκης, Παπαδόπουλος, Γαργάλης, Μουντοκαλάκης (78’ Στυλιανάκης), Γκινάι, Ζερτίδης (76’ Πανιτσίδης), Λουμίδης, Καραγιάννης. 

ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακόμητρος Κ., Μαργαρώνης, Μενταλιάς (52’ Γκοτσούλιας), Κουρούνης, Ζέρκα, Καλαφάτης (36’ Παπαδόπουλος), Πασχάλης, Γιαννούλης, Μπιζιώτας, Μπακόμητρος Ν., Λαδάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου