Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αποκλεισμός στο κύπελλο


Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε η ομάδα μας στον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Πειραιά και γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 4-2, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε. Οφσάιντ το τέταρτο γκολ, σκόρερ Ζερτίδης και Κόντος. 

Ο Γιάννης Καλαιτζής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες χωρίς πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους έως τώρα και στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα μας στάθηκε καλά. Απόρροια αυτού να προηγηθεί στο σκορ στο 16' με τον Ζερτίδη, αλλά εν συνεχεία ο ΑΟ Πειραιάς ανέλαβε τα ηνία και με δύο γκολ του Ταλαμπέκου έκλεισε το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με 2-1. 


Ο νεαρός επιθετικός του ΑΟ Πειραιά με την αρχή σχεδόν της επανάληψης (57') έκανε το 3-1 σημειώνοντας χατ -τρικ. Εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς έχει τελειώσει ο Κόντος στο 70' έβαλε ξανά την ομάδα μας στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά ο επόπτης Σταμάτης είχε άλλη άποψη. Αυτό διότι στο 78' άφησε τον Ταλαμπέκο από καταφανέστατη θέση οφσάιντ να κάνει το 4-2 με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα και ουσιαστικά να δώσει την πρόκριση στον ΑΟ Πειραιά. 

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κωνσταντής, Πατσός, Κουκάς (65’ Πετρόχειλος), Ξυράφης, Κολοφώτης, Μπαχατούρης, Μπίτσας (76’ Ουσταμπασίδης), Σαραντίτης, Ταλαμπέκος, Κατσικάρος (46’ Μητσάκος), Δαβιτίδης

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Λάππας, Πανιτσίδης, Μπάμπαλης (59’ λ.τρ. Λουμίδης), Τσουμήτας, Άννινος, Καραγιάννης, Πολίτης (46’ Κουτσουράκης), Ζερτίδης, Κόντος, Καλογερόπουλος (66’ Σίντρε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου