Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο γνωστός Κωνσταντόπουλος


Αξιζε τη νίκη ο Πολυκράτης απέναντι στην ΑΕ Περάματος, αλλά ο γνωστός και μη εξαιρετέος ρέφερι Κωνσταντόπουλος πήγε το ματς εκεί που ήθελε. Στην ισοπαλία (1-1). Με αμφισβητούμενο πέναλτι η ισοφάριση για τους Περαματιώτες που μπλοκαρίστηκαν από την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, με 10 από το 60' λόγω αποβολής του σκόρερ Σίντρε. Αποβολή και για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καλαϊτζή.


Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια από τις λεγόμενες δυνατές ομάδες του ομίλου. Ανέκαθεν, άλλωστε, η ΑΕ Περάματος ήταν δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος για τον οποιοδήποτε. 


Παρόλα αυτά ο Πολυκράτης στάθηκε πολύ καλά, αιφνιδίασε με το γρήγορο γκολ του Σίντρε στο 14΄και έχοντας κλείσει τους χώρους δεν έδωσε το δικαίωμα για απειλές στην εστία του σταθερότατου για ακόμα ένα ματς Ορφανίδη. Είναι χαρακτηριστικό πως οι «κιτρινόμαυροι» εκτός από κάποια σουτ με όχι και τόσο καλές προϋποθέσεις δεν έκαναν κάποια μεγάλη φάση στο ματς και το έλεγαν και οι άνθρωποί τους μετά το φινάλε της αναμέτρησης. 

Ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος, όμως, ως συνήθως ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Αρνητικός, βέβαια. Η αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα μας από τον συγκεκριμένο ρέφερι ήταν «εχθρική» με αποκορύφωμα την φάση της ισοφάρισης στο 58' που ήρθε με αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλογίστηκε στην προσπάθεια του Ροφάτη να απομακρύνει και εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτσογιαννόπουλος. 

Σα να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά αργότερα ήρθε και η αποβολή του Σίντρε για εξύβριση, ενώ στο 62' αποβλήθηκε από τον πάγκο και ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Καλαϊτζής. Οσο για το τελευταίο σφύριγμα; Αυτό ήρθε στο 96' χωρίς να υπάρχει λόγος για τόσο μεγάλη καθυστέρηση από τον ρέφερι. 


Βοηθοί ήταν οι Γκολές και Γιαννίκος. 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Λουμίδης, Πανιτσίδης, Κουτσουράκης, Ροφάτης, Αννινος (16’ λ.τρ. Καίσαρης), Μουντοκαλάκης (80’ Πολίτης), Γκινάι (78’ λ.τρ. Καλογερόπουλος), Παπαδόπουλος, Σίντρε, Σολομός. 

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Μικρούλης, Παπακαλοδούκας Π., Τσαγκάρης, Σκαρτάδος, Νίκο, Κωνσταντακόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Μονέ, Φωτεινάκης (65’ Σταγάκης), Παπακαλοδούκας Αθ. (52’ Πατέστος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου