Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Το πάλεψε, αλλά... (vd)


Ο Πολυκράτης στάθηκε καλά απέναντι στο ισχυρό Μοσχάτο, αλλά «προδόθηκε» από τα εύκολα λάθη στην άμυνα και ηττήθηκε με 3-1. 

Μπορεί η ομάδα μας να δέχθηκε γκολ από τα... αποδυτήρια μετά τον συνδυασμό Σπηλιωτάκη και Γκούφα και σκόρερ μόλις στο 2' τον δεύτερο, αλλά είχε τα ψυχικά αποθέματα, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Ορφανίδη και έφερε το ματς στα ίσα στο 35' με εκπληκτικό γκολ του Καραγιάννη μετά από συνδυασμό με Λουμίδη - Σίντρε.

Στην επανάληψη στόχος ήταν να μην δεχθεί εκ νέου γρήγορο τέρμα η ομάδα μας με δεδομένο πως το Μοσχάτο θα πίεζε από την αρχή, αλλά ακόμα μια αδράνεια στην άμυνα στο 57' στοίχισε καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σπηλιωτάκης βρέθηκε μόνος του έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 2-1. 

Ο Ορφανίδης όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών» και ο Πολυκράτης βρήκε τις δικές του φάσεις με τους Παπαδόπουλο και Καλογερόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να φέρει εκ νέου το παιχνίδι στην ισοπαλία και το «πλήρωσε» με ακόμα ένα τέρμα στο 84' από τον Κοντοπάνο μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα.

Διαιτητής ήταν ο Ορφανός με βοηθούς τους Κοτζαμανίδη και Τατσίνα. 

ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Καρράς, Καράμπελας, Αλτόγλου, Καράκαλος, Παπαευθυμίου, Σπηλιωτάκης (85’ Μπομπέι), Τσάνης (75’ Μόσχου), Κοντοπάνος (85’ Λιόλιος), Γκούφας, Τζιώτης. 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Λουμίδης, Σολομός (73’ Ζερτίδης), Κουτσουράκης, Ροφάτης, Αννινος, Καραγιάννης (62’ Καλογερόπουλος), Γαργάλης, Μερκούρι (22’ λ.τρ. Μουντοκαλάκης), Σίντρε, Παπαδόπουλος.

Δείτε τα γκολ του αγώνα από το βίντεο του Sport5.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου