Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αντεξε για 60', μετά «τρικυμία»


Για μια ώρα παιχνιδιού ο Πολυκράτης άντεχε απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού, αλλά μετά το 1-0 και την αποβολή του Μουντοκαλάκη ήρθε... τρικυμία και βαριά ήττα με 5-0. 


Για 60’ λεπτά ο Πολυκράτης έβαζε πολύ δύσκολα στον Ερμη μέσα στον Κορυδαλλό, στο πρώτο παιχνίδι μετά την παραίτηση του Γιάννη Καλαϊτζή, και ουσιαστικά δεν είχε νιώσει σημαντική απειλή στην εστία του. 

Το 1-0 στην κόντρα, μετά από λάθος στο κέντρο, από τον Μπαμπουλάκη στο 61’ και η αποβολή του Μουντοκαλάκη στο 65’ με δεύτερη κίτρινη άλλαξαν το ματς και το μετέτρεψαν σε περίπατο (5-0 ) για την ομάδα του Κορυδαλλού. 

Ο Μπαμπουλάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς σημείωσε ακόμα δύο τέρματα (69’,89’), ενώ οι Τσατσαρωνάκης (82΄) και Σταύρου (86’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για τον Ερμη. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αργύρης με επόπτες τους Κουρομιχελάκη και Βεκρή. 

ΕΡΜΗΣ: Φωτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Τσανάκας, Μαζαράκης, Πούλιας (83’ Φραγκουλάκης), Φούντας (85’ Αϊντινάι), Γκουμαλάτσος, Γιαννακόπουλος, Μπαμπουλάκης, Τσατσαρωνάκης, Σατάλογλου (67’ Σταύρου). 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Λάππας, Σολομός, Ροφάτης (67’ Μπάμπαλης), Αννινος, Γκινάι, Μουντοκαλάκης, Μερκούρι, Ντραγκότι (71’ Πολίτης), Ζερτίδης, Καλογερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου