Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τραγωδία



Ηττα ΝΤΡΟΠΗ με 1-0 από την ηρωική Δραπετσώνα που αν και με 9 παίκτες από το 58' πήρε το... εξάποντο απέναντι σε έναν Πολυκράτη που... κατάφερε να μην απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο του και μοιραία δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι. 

Υπάρχουν ήττες με 1-0 που είναι χειρότερες ακόμα και έναν διασυρμό του 5-0. Μια τέτοια είναι αυτή που γνώρισε η ομάδα μας από την Δραπετσώνα στο ντέρμπι... παραμονής του πρώτου ομίλου της Α' κατηγορίας. Ενα ματς από αυτά που χαρακτηρίζονται... εξάποντα από το οποίο ο Πολυκράτης όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τους 9 από το 58' και μετά αντίπαλους του, αλλά μιλάμε για ένα παιχνίδι που έκανε μεγάλο κακό στην ψυχολογία της ομάδας. 

Η Δραπετσώνα ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της ουσιαστικά επίθεση στα καρέ του Ορφανίδη. Στο 25' ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Κοκλιώτης μετά από φάση διαρκείας και απέκρουση του Ορφανίδη, έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας απέκρουσε εκ νέου, αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή με τον επόπτη Γιαννίκο να δείχνει σέντρα. 

Ο Πολυκράτης βρέθηκε σε τραγική μέρα και παρά το γεγονός πως οι αντίπαλοί του έμειναν νωρίς με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Αθανασιάδη και Ζούπα στο ίδιο λεπτό (58’) με δεύτερη κίτρινη (ο πρώτος για μαρκάρισμα, ο δεύτερος για διαμαρτυρία) δεν απείλησε ουσιαστικά ΠΟΤΕ τον Ξειδιανάκη. 

Κακή γενικά η διαιτησία του Βλαντή Χ. και των βοηθών του, Συκουτρή και Γιαννίκου. Μετά το φινάλε του αγώνα είδε την κόκκινη κάρτα και ο Πανιτσίδης για διαμαρτυρία. 

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Ξειδιανάκης, Αντωνόπουλος, Δοξακόπουλος, Πολυχρονιάδης, Νίνος, Αθανασιάδης, Κοκλιώτης, Ζούπας, Γιαννάκης (69’ Βάζος), Ηλιόπουλος, Μπαϊράμης (89’ Μάγειρας). 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Μουντοκαλάκης, Λάππας, Ροφάτης, Παπαδόπουλος, Γκινάι, Λουμίδης, Ντραγκότι (62’ Πανιτσίδης), Ζερτίδης (70’ Καλογερόπουλος), Αννινος, Μερκούρης (65’ Μεϊμαράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου