Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η Χαραυγή είχε την ουσία


Καλό πρόσωπο έδειξε ο Πολυκράτης απέναντι στη Χαραυγή, αλλά η ποιότητα του Πέκοφ και η αστοχία στην τελική προσπάθεια έκαναν την διαφορά, με την ομάδα να μην παίρνει τίποτε από το παιχνίδι και να γνωρίζει την ήττα με 2-0. 

Μετά την οδυνηρή ήττα από την Δραπετσώνα ο Πολυκράτης έψαχνε αντίδραση απέναντι στην Χαραυγή που έως τώρα έχει εντυπωσιάσει με την σταθερότητά της στο πρωτάθλημα. Η εικόνα της ομάδας μας δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την ΤΡΑΓΩΔΙΑ της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε και σε αυτό έπαιξαν κυρίως ρόλο δύο πράγματα. Η αστοχία στην τελική προσπάθεια στις φάσεις που έβγαλαν οι παίκτες του Καλαϊτζή και η ποιότητα του Πέκοφ που με δύο προσωπικά τέρματα καθάρισε την αναμέτρηση και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

Ο Πολυκράτης είχε «χρυσή» ευκαιρία να ανοίξει το σκορ λίγο πριν το γκολ της Χαραυγής, αλλά μετά από σέντρα του Ζερτίδη η κεφαλιά του Καλογερόπουλου από την μικρή περιοχή δεν βρήκε στόχο. Η Χαραυγή αυτό το τιμώρησε και στο 17' μετά από αδράνεια Βορρίση και Κουτσουράκη ο Πέκοφ άνοιξε το σκορ από κοντά. Και πάλι, όμως, η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω, αντέδρασε και πριν το ημίχρονο έβγαλε δύο ακόμα φάσεις με τους Καραγιάννη και Ζερτίδη χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη. 

Ο Ζερτίδης είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σχεδόν ένα 10λεπτο μετά την έναρξη της επανάληψης για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά η κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε μόλις άουτ. Ε, όταν βγάζεις τέσσερις κλασικές φάσεις απέναντι σε μια σφιχτή και οργανωμένη αμυντικά ομάδα όπως η Χαραυγή και δεν τελειώνεις κάποια από αυτές είναι λογικό να το πληρώσεις ειδικά όταν στην αντίπαλη πλευρά υπάρχει ο Πέκοφ που δεν συγχωρεί λάθη. Μπορεί ο Βορρίσης σε δύο περιπτώσεις πριν το 87' να είπε όχι, αλλά ο επιθετικός της Χαραυγής μετά από ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας βγήκε «μάτι» με τον τερματοφύλακά μας και τελείωσε το ματς. 

Διαιτητής ο Ντουμιτρέσκου με επόπτες τους Κοτζαμανίδη και Κοντιζά.

 ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Βορρίσης, Μουντοκαλάκης, Κουτσουράκης (81' Ζαρίκος), Ροφάτης, Γκινάι, Αννινος, Καραγιάννης (73' Σολομός), Γαργάλης, Καλογερόπουλος (53' Ντραγκότι), Ζερτίδης, Μερκούρης 

ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλιγιαννίδης, Κλόκουζας (79' Ντούνης), Τζανάκης, Χατζήπαπας (57΄Ψυλλάκης), Βασιλόπουλος, Αθανασίου, Μουρελάτος (66' Γρούνης), Καραπετσάνης, Φασιλής, Κουφουδάκης, Πεκόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου