Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Επεσε πάνω στον Διαμαντή


Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά στο τελευταίο 20λεπτο ο Πολυκράτης μπορούσε ακόμα και τη νίκη απέναντι στον Αρη Αμφιάλης, αλλά τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας Διαμαντής και ηττήθηκε με 3-2. Παραιτήθηκε ο Γιάννης Καλαϊτζής. 

Για 70 λεπτά ο Πολυκράτης παρουσίαζε νωθρή εικόνα στις Σιταποθήκες και έδωσε την ευκαιρία στον Αρη Αμφιάλης να είναι κυρίαρχος της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, άνοιξαν το σκορ στο 26΄με τον Δαβιδάκη χτυπώντας στην κόντρα και προηγήθηκαν με 2-0 στο 40' με τον Αρβανίτη. 


Ο Άννινος με φάουλ από τα 40 μέτρα στο 44' έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Πολυκράτη, αλλά και πάλι χτυπώντας στην κόντρα ο Λαγουμιτζής που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας στο 60' έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στον Αρη. 

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση έλαβε τέλος ο Πολυκράτης ξύπνησε και στο τελευταίο 20 λεπτο κυριάρχησε στο γήπεδο. 

Στο 73' και πάλι ο Άννινος από το σημείο του πέναλτι έκανε το 3-2 και έπειτα το ματς έγινε ροντέο. Στο 79', ο έμπειρος αμυντικός είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα και πάλι από την άσπρη βούλα - φάση στην οποία λάνθασμένα δεν αποβλήθηκε ο Αρβανίτης που έπιασε την μπάλα με τα χέρια πάνω στη γραμμή - αλλά ο Διαμαντής τον... ψάρεψε και κράτησε το 3-2 για την ομάδα του, κάτι που έγινε και τέσσερα λεπτά αργότερα στην εξ επαφής κεφαλιά του Καλογερόπουλου. 

Διαιτητής ήταν ο Πότογλου με επόπτες Σουγκλάκο και Αποστολίδη. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καλαϊτζής έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης και αυτή έγινε αποδεκτή.

ΑΡΗΣ ΑΜΦ.: Διαμαντής, Παπαδόπουλος, Κανταράς, Τερεζάκης, Αλευρομάγειρας, Καλλέργης (65’ Παπαλεξάνδρου), Σαραντάκος (48’ λ.τρ. Τζέλα), Παναγόπουλος, Αρβανίτης (81’ Ζαχαρίου), Λαγουμιτζής, Δαβιδάκης. 

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Μουντοκαλάκης, Πανιτσίδης, Ροφάτης, Αννινος, Κουτσουράκης, Καραγιάννης (66' Ζερτίδης), Γκινάι, Μερκούρης (78' Καλογερόπουλος), Μεϊμαράκης, Σολομός (46' Ντραγκότι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου